Missie en visie

Kwalitatief hoogwaardig én betaalbaar onderwijs. Dat was het uitgangspunt van drs. Dennis van Poppel toen hij in 2008 Progress Educations oprichtte. Ondertussen is ons opleidingsinstituut gelieerd aan het Paramedisch Expertise Centrum Eindhoven. Een integratie die ervoor zorgt dat we een prefecte koppeling hebben tussen onderwijs en daadwerkelijke vakkennis/-kunde die direct in de praktijk wordt gebracht via patiëntenzorg. Hiermee creëren we een optimale trias tussen onderzoek, onderwijs en praktijk (zorg).

Ontwikkeling en vooruitgang. Wij noemen het Progress. In de fysiotherapie is sprake van een continue ontwikkeling. Internationaal wetenschappelijk onderzoek levert nieuwe kennis op die vertaald moet worden in praktische toepasbaarheid. Juist daar ligt de meerwaarde van Progress Educations.

De werkwijze van Progress Educations is eenvoudig en vooral doelgericht. Kennis delen en genereren. Dat doen we door middel van interactieve onderwijsvormen en het doelgericht en specifiek inrichten van onze scholingstrajecten. Waarbij we uiteraard aansluiten bij de al aanwezige kennis, wensen en verwachtingen van onze cursisten.

Basis voor ons onderwijs is de groep bijzonder gemotiveerde en vakbekwame docenten. Hun kennis, hun enthousiasme in combinatie met de kleine groepen, staan garant voor succesvolle scholingstrajecten waarin wij onze beloften meer dan waar maken.